Deutsch Polski English
Shop Suma: 0,00 EUR


! ! ! Zapraszamy do naszego NOWEGO sklepu internetowego ! ! !
Nasz nowy sklep internetowy z muzyką i filmami: www.pigasus-shop.com

Breakout Na drugim brzegu teczy

Breakout Na drugim brzegu teczy

Nr SZ00494

Wysyłamy w ciągu: 24h

Cena: 13,00 EUR (Inkl. 19% MwSt.) nie zaw. kosztów wysyłki
 



Breakout Na drugim brzegu teczy

CD: Breakout Na drugim brzegu teczy

Breakout Na drugim brzegu teczy CD - Opis:

Breakout
Na drugim brzegu tęczy

big beat, blues
Muza 1969 / Polskie Nagrania, 2005
Nośnik: CD 1 szt.

Zobacz inne tytuły: Breakout, Tadeusz Nalepa, Mira Kubasińska

Breakout Na drugim brzegu tęczy CD:

  Utwory:
1. Poszłabym za tobą Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
2. Nie ukrywaj - wszystko wiem Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
3. Na drugim brzegu tęczy Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
4. Czy mnie jeszcze pamiętasz Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
5. Wołanie przez Dunajec Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
6. Masz na to czas Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
7. Gdybyś kochał, hej! Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
8. Powiedzieliśmy już wszystko Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
9. Gdzie chcesz iść... Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin
10. Po ten księżyc złoty Breakout, polski bigbeat, CD, płyta, polska muzyka, muzyczny sklep internetowy, Berlin

Breakout – polski zespół bluesrockowy, założony 1 lutego 1968 roku w Rzeszowie. W jego skład weszło większość muzyków grupy Blackout. Pierwszymi członkami grupy byli: Tadeusz Nalepa (gitara, harmonijka ustna, śpiew), Mira Kubasińska (śpiew), Janusz Zieliński (gitara basowa), Krzysztof Dłutowski (organy) oraz Józef Hajdasz (perkusja).

Breakout Dyskografia
Albumy studyjne
Na drugim brzegu tęczy (1969)
70a (1970)
Blues (1971)
Mira (1971)
Karate (1972)
Ogień (1973)
Kamienie (1974)
NOL (1976)
ZOL (1979)
Żagiel Ziemi (1980)
Jesteś w piekle (1994) (jako Nalepa Breakout)

Breakout Albumy kompilacyjne:
Bluesbreakout 1971-72 (1991) (jako Tadeusz Nalepa)
Ballady (1995)
Breakout 69/70 (1996)
Blackout, Breakout i Mira Kubasińska – Gold (1997)
Mira / Ogień (1997)
Złote przeboje (1998)
Największe przeboje (1999)
Breakout vol. 1 – Blues / Ogień (2000)
Breakout vol. 2 – Karate / Na drugim brzegu tęczy (2000)
Poszłabym za tobą (2000)
Oni zaraz przyjdą tu (2001)
Poszłabym za tobą (2011)

Breakout Na drugim brzegu teczy CD

Breakout
big beat, blues
Muza 1969 / Polskie Nagrania, 2005
Nośnik: CD 1 szt.

CD Breakout Na drugim brzegu teczy Posłuchaj utworów:

No flash player!5

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.




Witamy !




Copyright © 2001-2019 pigasus polish poster gallery • Danziger Str. 52 • 10435 Berlin Prenzalauer Berg
pigasus-shop.com • Flash MP3 Player powered by Flash MP3 Player